LHE ontharen

LHE staat voor “Light Heat Energy”, deze bekende ontharingsmethode heeft een aantal voordelen vergeleken met de laser ontharen en IPL.

Het belangrijkste voordeel voor u is dat uw huid niet of nauwelijks geïrriteerd is, en niet hoeft te worden gekoeld, of verzacht door middel van een crème of gel. Gemiddeld heeft u voor een juiste aanpak van ontharing d.m.v. LHE 8-12 behandelingen nodig.

LHE ontharen is een technologie waarbij met lichtflitsen de door u gewenste effecten in uw huid worden bereikt. Denk hierbij aan: duurzame ontharing, huidverjonging en verbetering en ook behandeling van acne en psosiaris.

Volgens velen is LHE de meeste veilige technologie voor permanente ontharing.

Hoe werkt LHE ontharen?

De haar wordt verwijderd door deze in de bol te raken. Omdat haren zich bevinden in verschillende groeifasen, betekent dit dat een gebied niet in 1 keer haarvrij gemaakt kan worden. Gemiddeld zijn 6 tot 10 behandelingen nodig om een oppervlak definitief haarvrij te maken.

Bekijk de video werking LHE ontharen >

Richtprijzen LHE ontharing

LHE-pic-girl-150x114De prijzen van LHE ontharen kunnen erg verschillen per praktijk. Hier vindt u een overzichtelijke lijstoverzichtelijke lijst die u als uitgangspunt kunt gebruiken. Let op dat u niet alleen het kostenaspect in ogenschouw neemt maar ook de praktijkervaring van de praktijk en mogelijke reviews. Vraag om een proefbehandeling zodat u kunt zien wat het resultaat is en de werkwijze van de specialist.

HE ontharen ervaringen

Bent u opzoek naar een specialist bij u in de buurt of wilt ervaringen lezen van mensen die een LHE ontharings-behandeling zijn ondergaan? Kijk dan op het forum Haarweb.

LHE ontharing specialist bij u in de buurt

U zoekt een ervaren LHE specialist bij u in de buurt? Kijk dan op:

Lichtflits methode (LHE) – effectief en veilig

Er wordt gebruik gemaakt van “Light Heat Energy” (LHE) behandelmethode. LHE maakt gebruik van een combinatie van licht en warmte en heeft een aantal voordelen:

  • Geen speciale voor- en/of nabehandeling nodig
  • Nauwelijks tot geen irritatie van de huid
  • Geen gel of crème nodig
  • FDA en CE goed gekeurd
  • De lichtflits (LHE) techniek is effectief en veilig