Permanente ontharing door laser ontharen

Wil jij nooit meer scheren, epileren en/of waxen? Maar wil je toch van je ongewenste haargroei af? Dan kan permanente ontharing doormiddel van laser ontharen de uitkomst bieden. Dit is een pijnloze en effectieve manier om ongewenst haargroei voor goed te verwijderen. Laseren is een vorm van ontharing waarbij lichaamshaar op een definitieve manier wordt verwijderd. Tijdens deze behandeling worden haren verwijderd door deze bij het haarzakje aan te pakken. De krachtige lichtstraat van het laserapparaat wordt door het pigment van het haar opgenomen waardoor het laserlicht naar het haarzakje wordt geleidt en deze vervolgens wordt vernietigd.

Een Soprano ICE behandeling is de beste optie om zo snel en effectief mogelijk van ongewenst haargroei af te komen. Met deze optie hoef je jezelf na 6 tot 10 behandelingen nooit meer te scheren op de plekken van de laserbehandeling. Deze optie beschikt over een techniek waardoor het mogelijk is om verschillende lichaamsdelen met haar op een pijnloze manier te ontharen. Daarnaast wordt er een lagere energie afgegeven waardoor ieder huidtype behandeld kan worden. De Soprano ICE Platinum ontharingslaser is het meest effectieve laserapparaat dat dit moment op de markt beschikbaar is. Laser ontharen is hierbij 100% pijnloos.

Waarom andere ontharingsmethodes niet zo goed werken

Er zijn veel verschillende ontharingsmethodes, maar lang niet alle methodes werken zo goed als laser ontharen. Door scheren kan je tijdelijk het ongewenste haargroei verwijderen. Dit is echter tijdelijk en moet vrijwel de dag erna weer herhaald worden, omdat de eerste stoppels zich dan al voordoen. Daarnaast treden er snel wondjes op tijdens het scheren wat niet alleen onverzorgd staat maar ook nog eens zeer pijnlijk is. Naast scheren is het ook mogelijk om ongewenst haargroei te epileren, maar dit is zeer gevoelig en tijdrovend. Met epileren trek je haartje voor haartje de ongewenste haargroei weg. Dit is zeer pijnlijk en kost veel tijd. Daarnaast kan je gemakkelijk een haartje over het hoofd zien.

Het is naast scheren en epileren ook mogelijk om ongewenst haargroei te waxen. De wax wordt in een snelle beweging verwijderd en neemt het de haartjes mee. Dit is pijnlijk en kan zorgen voor een rode (geïrriteerde) huid. Deze technieken kennen nadelen, maar het grootste nadeel is dat deze ontharingsmethodes slechts tijdelijk zijn en op den duur moet worden herhaald.

pijnloos-ontharen
Foto door Sarah Schorer via Pexels

Laser ontharen bij een ervaren kliniek

Het is belangrijk dat een laserontharing behandeling wordt uitgevoerd door een specialist in een ervaren kliniek om eventuele fouten te voorkomen. Smooth Laser Clinic is de specialist op het gebied van pijnloos en effectief ontharen. Bij Smooth Laser Clinic wordt je uitsluitend behandeld door medisch geschoold personeel. Er zijn meerdere gecertificeerde huidtherapeuten en laserspecialisten in dienst die veel ervaring hebben in hun vak. Laserontharing is tegenwoordig 100% pijnloos waardoor steeds meer Nederlanders voor deze methode van permanente ontharing kiezen, wanneer begint u met laser ontharen?