Vergelijk kosten laser ontharen met scheren of waxen

Twijfel je over laser ontharen als het gaat om de kosten? De kosten voor laser ontharen kunnen voor jou lager zijn dan scheren of waxen. Bereken hieronder zelf wat je in tijd en geld kwijt bent aan het wekelijks scheren van je benen.

Bereken nu zelf wat scheren kost!

Laser ontharen kosten?

De gemiddelde kosten van laser ontharen in de VS zijn $ 285, volgens 2018 statistieken van de American Society of Plastic Surgeons. De kosten voor laser ontharen kunnen per praktijk/kliniek sterk verschillen. Soms meer dan 50%. Dit geldt ook voor Nederland.

Van invloed op de prijs van laser ontharing is de expertise en kwalificaties van de persoon die de procedure uitvoert, het type procedure dat wordt gebruikt, de tijd en inspanning die de behandeling vereist en de geografische locatie van het kantoor.

De gemiddelde vergoeding waarnaar hierboven wordt verwezen, is slechts een deel van de totale kosten – het omvat geen andere gerelateerde kosten.

We hebben per provincie een flink aantal praktijken op een rijtje gezet en de kosten voor een laser ontharen behandeling vergeleken. Deze verschilt nogal en kan je ze vele euro’s besparen.

Kies je voor laser ontharen laat je dan wel goed adviseren en kies een praktijk met goed prijs/kwaliteit verhouding. Een praktijk die aangesloten is bij de ANBOS betekent dat je een zorgvuldig intakegesprek krijgt.

Meer weten over de kosten van laser ontharen? Check dan het uitgebreide overzicht met prijzen voor ontharen in Nederland.

Kosten laser ontharen in het buitenland

Ben je over de grens goedkoper uit met een laser behandeling? Ja, maar wel in bepaalde landen. Goedkope landen zijn: Turkije,Hongarije, Thailand en Maleisië. Ja allemaal zonnige landen terwijl je na een behandeling uit de zon moet blijven. Lees hier meer over laser ontharen in het buitenland