hoe-vaak-behandelen-voor-effectief-laser-ontharen

Hoe vaak behandelen voor effectief laser ontharen?

Met 1 behandeling bent u er niet. Er zijn minimaal een aantal follow-up behandelingen nodig om het beste uit laser ontharen te halen. Het exacte aantal laserbehandelingen varieert per persoon. De meeste mensen hebben vier tot zes lasertherapie sessies nodig. Een minimum van acht sessie wordt aanbevolen om 90 procent permanente haarvermindering te bereiken.

Lichaamshaar moet elke zes weken worden behandeld, terwijl gezichtshaar elke vier weken moet worden behandeld. Dit betekent dat de volledige behandelingscyclus tot negen maanden kan duren.

Na elke sessie zult u waarschijnlijk minder haren zien. Alle haar dat overblijft of regenereert, zal ook lichter zijn in zowel structuur als kleur. De schatting is dat het aantal haren na uw eerste sessie met 10 tot 25 procent zal verminderen. De snelheid van de haar vermindering zal na de eerste sessie verbeteren, maar verwacht variatie in het resultaat.

Bovendien heeft u waarschijnlijk voor de beste resultaten af ​​en toe een onderhouds sessie nodig. Deze helpt ervoor te zorgen dat de haarzakjes niet regenereren. Afhankelijk van uw individuele behoeften, heeft u misschien één of twee keer per jaar een onderhouds sessie nodig na uw eerste volledige laserbehandeling.

Haar groeit in drie fasen en daarom is het zo belangrijk om een ​​vast schema voor een effectieve behandeling te handhaven. Het enige haar dat een effectieve behandeling krijgt, is namelijk het haar dat op dat moment groeit.

Daarom, terwijl ons lichaam de drie stadia van haargroei doorloopt, moeten we de behandelingen goed afstemmen om al de nieuwe haargroei in een sessie mee te nemen.

Bron: http://www.healthline.com/https://www.quora.com/Is-laser-hair-removal-permanent