Definitief ontharen

Er zijn verschillende vormen van definitief ontharen. Hieronder worden de drie meeste bekende kort besproken.

Definitief ontharen via LHE ontharen

Definitief ontharen via LHE staat voor “Light Heat Energy”. Het belangrijkste voordeel van definitief ontharen via LHE vergeleken met de laser en IPL is dat uw huid niet of nauwelijks geïrriteerd is, en niet hoeft te worden gekoeld, of verzacht doormiddel van een crème of gel.

Definitief ontharen via LHE ontharen is een technologie waarbij met lichtflitsen de door u gewenste effecten in uw huid worden bereikt. Denk hierbij aan: duurzame ontharing, huidverjonging en verbetering en ook behandeling van acne en psosiaris.

Gemiddeld heeft u voor een juiste aanpak van ontharing d.m.v. LHE 8-12 behandelingen nodig.

Definitief ontharen via IPL ontharen

IPL (Intense Pulsed Light), ook wel foto-epilatie genoemd, is een definitieve ontharingstechniek waarbij flitslampen een reeks van golflengten uitstralen. Definitief ontharen via IPL methode is nagenoeg pijnloos, hoewel je de behandeling wel voelt.

Definitief ontharen via IPL ontharen wordt ingezet tegen ongewenste en/of overmatige haargroei, acne, couperose of pigmentvlekken. IPL is eigenlijk alleen geschikt voor donkere haren, en dan nog op een lichte huid.

Definitief ontharen via laser ontharen

Met definitief ontharen via laser ontharen kunt u haargroei reduceren, zonder de vaak pijnlijke neveneffecten die de traditionele haarverwijderingsmethoden met zich meebrengen.

Definitief ontharen met laser is geschikt voor diverse vormen van overbeharing. Ook aandoeningen hirsutisme als hypertrichosis komen in aanmerking voor een behandeling. Ook personen die liever geen normale lichaamsbeharing willen hebben kunnen gebruik maken van definitief ontharen met laser.

Bijna alle huidtypes van zowel mannen als vrouwen kunnen behandeld worden via definitief ontharen met laser, maar let op: witte/grijze haren en lichte donshaartjes.

Gemiddeld heeft men 6 tot 8 behandelingen nodig om u definitief te ontharen met laser, met 5-6 weken tussen elke laserbehandeling.